Contacteer ons
Joey

Telefoonnummer : +86 18374837152

WhatsApp : +8618874832167

Hunan Jesh Heavy Industry Co.,Ltd

De Zware industrieco. van Hunan Jesh, Ltd

  • Hunan Jesh Heavy Industry Co.,Ltd
  • Hunan Jesh Heavy Industry Co.,Ltd
  • Hunan Jesh Heavy Industry Co.,Ltd
  • Hunan Jesh Heavy Industry Co.,Ltd
  • Hunan Jesh Heavy Industry Co.,Ltd
<-Video Images->
Grote Markt: Noord-Amerika, Zuid-Amerika, West-Europa, Oost-Europa, Oost-Azië, Zuidoost-Azië, Midden-Oosten, Oceanië
Type Business: Fabrikant
Merken Aantal werknemers 300~400
Jaarlijkse omzet 6,500,000-7,000,000 Opgericht Jaar 2003
Export pct 70% - 80%
Inleiding

De Zware industrieco. van Hunan JESH, Ltd is Chinese professionele fabrikant van MEWPs (Mobiel het Opheffen het Werkplatform) gestationeerd in de stad van Tchang-cha, Hunan, China waar zware machines productiebasis van China is. JESH is gespecialiseerd in R&D, productie, verkoop en na de verkoopdienst van zware machines met MEWPs als hoofdproduct.

Onze productenlijn omvat gemotoriseerde schaarlift, gemotoriseerde telescopische boomlift, gemotoriseerde articulerende boomlift, spinlift, verticale lift, telehandler en andere producten die het werk hoogte van 4M tot 46M behandelt worden, nu JESH AWPs wijd gebruikt in gemeentelijke plan en tuin, energie en de chemische industrie, pakhuis en logistiek, bouw en de bouwonderhoud, installatie en stadion, luchthaven en zeehaven in vasteland van China, HK, Taiwan, Singapore, Maleisië, de V.A.E en Saudi-Arabië.

Geschiedenis
De Zware industrieco. van Hunan JESH, Ltd is een ondernemersonderneming die zich in R&D, productie, verkoop en de dienst van lucht werkend materiaal specialiseren. Onze opdracht moet de meest professionele lucht werkende materiaalfabrikant creëren en ons materiaal voorzien van veiliger, slimmer en efficiënter op lucht het werk oplossingen in de wereld. Het bedrijf streefde naar de waarde van integriteit, wederzijds-deelt, win-win en innovatie, georiënteerde mensen die waarde voor klanten als centrum creëren.
De innovatiecapaciteit en de informatiebouw werden hoogst getaxeerd door JESH. Aangezien de Nationale high-tech onderneming, sinds onlangs twee jaar, het bedrijf meer dan 40 gemachtigde octrooien heeft verkregen, verifieerden 11 uitvindingsoctrooien en meer dan 20 pasten de octrooien van de staat toe. Het bedrijf heeft een wolkenplatform ontwikkeld, dat het apparaat en de wolken de diensten van het wolkenbeheer kan realiseren. Het bedrijf heeft de beheersystemen gelanceerd die met inbegrip van PLM, ERP, CRM enz. Meer dan 60% van het technische personeel van het bedrijf, maakte de bouw van zijn eigen producten en de bescherming van intellectuele-eigendomsrechten voor systeem. Van plan zijnd om op de technologie en de innovatie worden vermeld scheep binnen zich 5 jaar, en het ontwikkelen in om hoogste 3 in de binnenlandse industrie te zijn.
Dienst

1, Opleidend: De ingenieurs huis-aan-huisdienst met pre-sale het traning, verrichting & Onderhoud het traning, Verkoop het traning.

2, Tec-Instructie: echnique hulp, de instructie van de Teamonderneming.

3, garantie Op lange termijn: Algemene garantie met 2 jaar en Structurele delengarantie met 5 jaar.

 

Ons Team

 

Hunan Jesh Heavy Industry Co.,Ltd

Hunan Jesh Heavy Industry Co.,Ltd